Results 1 to 2 of 2

Thread: pirated gmod

  1. #1
    Wire Noob sunny946's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7

    Default pirated gmod

    Before you all ask no i do have a real version but why won't wire mod work on pirated gmod it just i saw sigs with wire mod will not work with priated gmod

  2. #2
    Wire Sofaking IEF015's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    London, ON (Canada, eh?)
    Posts
    1,687

    Default Re: pirated gmod

    Because a pirated gmod is almost 2 years old. Some Lua code (in this case, Wiremod) won't work on an outdated gmod.

    Closed.
    "It's my favourite country song. And I hate it."

Similar Threads

  1. THEORY: GMod in GMod
    By Lupe in forum CPU, GPU, and Hi-speed Discussion & Help
    Replies: 47
    Last Post: 06-09-2009, 05:16 PM
  2. Gmod ?
    By Ronin in forum Off-Topic
    Replies: 5
    Last Post: 12-31-2008, 10:11 PM
  3. gmod bug HELP
    By BiOzZ in forum Off-Topic
    Replies: 10
    Last Post: 12-28-2008, 12:15 PM
  4. A Wired Computer That Can Play GMOD in GMOD
    By Necro-File in forum Finished contraptions
    Replies: 9
    Last Post: 10-24-2007, 04:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
unnecessary
unnecessary
unnecessary
unnecessary
linguistic-parrots
linguistic-parrots
linguistic-parrots
linguistic-parrots